Ağaçlar Arası İp Parkuru

Ağaçlar Arası İp Parkuru

Muratpaşa Belediyesi'nin çocukları kapalı alanlardan, jetonlu oyun makinelerinden ve bilgisayar oyunlarından başını kaldırıp sınırsız eğlence ve oyun için sokağa çağırdığı ‘Teneffüs Park'ta yer alan ‘Macera Parkuru' çocukların favorisi oldu.
Muratpaşa Belediyesi'nin iştiraki şirketi Falez AŞ ile birlikte Çaybaşı Mahallesi'nde 16 dönüm alanda hayata geçirdiği Antalya'nın yeni çocuk dünyası ‘Teneffüs Park' her yaştan çocuğa sınırsız eğlence ve oyun imkanı sunuyor.
Çocukların jetonlu oyun makineleri olmadan eğlenebileceği, acıktıklarında tek çarenin fastfood yiyecekleri olmadığını gösteren bir yaşam alanı olarak projelendirilen Teneffüs Park'ta arkeoloji parkı,240 metrekarelik trambolini,geri dönüşüm malzemelerinden yapılan müzik alanları, lego parkı, atölyeleri ve çocukların içine girdikleri dev toplarla güvenli şekilde birbirleriyle çarpışarak oynayabileceği BumperBall gibi her yaştan çocuğa uygun bir oyunu alanı yer alıyor.
Teneffüs Park'ın en ilgi çeken noktalarının başında ise ‘Macera Parkuru' geliyor. Belli yaş grubuna yönelik parkura çocuklar ekipler halinde alınıyor. Parkura çıkmadan önce çocuklara parkurda nasıl hareket edecekleri tek tek anlatılıyor. Ardından kaskları ve güvenlik kemerlerini takan çocuklar sırayla parkuru kat etmek için yola çıkıyor ve çocuklar zıplayarak, tırmanarak, emekleyerek parkuru tamamlıyor.